top of page
InConcreto, exklusiva statyer och fontäner i Kristinehamn.

Om InConcreto

InConcreto startades under våren 2020 och har sin bas söder om Kristinehamn i Nybble där även ett fysiskt visningsrum finns.

Vi har nischat oss i alla slags trädgårdsfigurer. Hos oss hittar du vackra och unika blomkrukor, urnor, fontäner och många andra intressanta statyer och dekorationer i form av djur och äventyrsfigurer, som utsmyckar din trädgård. Som företag utökar vi ständigt vårt sortiment för ytterligare och mer detaljerade produkter, eftersom vi vet att utveckling och kundnöjdhet är det viktigaste.

Försäljning och leveranser sker inom hela Sverige, både till privat- och företagskunder. 

Vi erbjuder också möjlighet att specialbeställa produkter enligt kundens önskemål, beställningar tas emot från hela Sverige!

Behöver ni hjälp att välja eller har några frågor är ni välkomna att kontakta oss eller besöka vårt visningsrum.

Alla InConcretos produkter gjuts i betong, ett starkt och tåligt material, perfekt för det Svenska klimatet. Genom väder och vind får dina statyer, bänkar och fontäner en alltmer unik karaktär, en lite mer antik finish.

En skulptur i trädgården eller uteplatsen skapar en exklusiv miljö med personligt prägel – ett inbjudande utrymme med plats till eftertanke.

Under sortiment hittar du merparten av vårt utbud. Dessa skulpturer och flera finns även att se i verkligheten i vårt visningsrum i Nybble, strax söder om Kristinehamn. Läs mer om InConcreto i Villanytt och Home här!

Komplettera/förnya din trädgård, uteplats eller altan med en vacker skulptur från InConcreto!

bottom of page